Kumtime

E premte, 10 nëntor 2017 

Vendosja e kurorës me lule të freskëta  

Me rastin e 13 Nëntorit - Dita e çlirimit të Qytetit të Shkupit, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në përbërje: z. Ilija Nikollovski, z. Dime Velkovski, znj. Irena Stefoska dhe z. Dragan Danev më 13 nëntor 2017 (e hënë), do të vendosë kurorë me lule të freskëta:   

  • Ora 11:00 - Varrezat partizane në Butel; 
  • Ora 11:30 - Aleja e qytetarëve meritorë, në varrin e gjeneralit Mihajllo Apostollski në Butel; 
  • Ora 12:30 - Monumenti "Çlirimtarët e Shkupit" - para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.  
 
a

Na ndiqni në: