Kumtime

E premte, 10 nëntor 2017

Vendosja e luleve të freskëta  

Me rastin e shënimit të Pajtimit nga viti 1918 dhe përkujtimi i personave të vrarë, të lënduar. të zhdukur dhe të shpërngulur nga të gjitha luftërat dhe të gjithë popujt, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i udhëhequr nga z. Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: z. Vasko Kovaçevski, deputet, z. Hari llokvenes, deputet, znj. Beti Rabaxhievska – Naumovska, deputete dhe znj. Keti Smileska, deputete  do të vendos lule në:

më shumë...

E premte, 10 nëntor 2017 

Vendosja e kurorës me lule të freskëta  

Me rastin e 13 Nëntorit - Dita e çlirimit të Qytetit të Shkupit, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në përbërje: z. Ilija Nikollovski, z. Dime Velkovski, znj. Irena Stefoska dhe z. Dragan Danev më 13 nëntor 2017 (e hënë), do të vendosë kurorë me lule të freskëta:  

më shumë...

E premte, 20 tetor 2017

Vendosja e kurorës së luleve të freskëta 

Me rastin e 23 Tetorit - Ditës së Luftës Revolucionare të Maqedonisë, Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: z. Dime Vellkovski, z. Petar Atanasov, znj. Maja Moraçanin, znj. Daniella Rangellova dhe znj. Nevenka Stamenkovska, më 23.10.2017 (e hënë), në orën 10:30, do të vendos kurorë lulesh të freskëta te përmendorja e Goce Dellçevit në Parkun e Qytetit.

më shumë...

E hënë, 16 tetor 2017

DELEGACIONI I KUVENDIT NË ASAMBLENË E 137-TË TË UNIONIT INTERPARLAMENTAR

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.Talat Xhaferi, do të marrë pjesë në Asamblenë e 137-të të Unionit Interparlamentar (UIP), që do të mbahet prej më 16 deri 18 tetor 2017 në Shën Petersburg, Federata Ruse.

më shumë...

E martë, 10 tetor 2017

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA ME RASTIN E FESTËS SHTETËRORE 11 TETORI 

Me rastin e festës shtetërore 11 Tetori - Ditës së Kryengritjes Popullore, deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, më 11.10.2017 (e mërkurë), do të vendosin lule të freskëta në Prilep, Shkup dhe Kumanovë:

më shumë...

E hënë, 9 tetor 2017

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „11 TETORI“

Më 11 tetor 2017 (e mërkurë), në Sallën Solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në orën 12:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror „11 Tetori“ do ta ndajë çmimin „11 Tetori“ për vitin 2017 për mirënjohjen më të lartë për veprën jetësore në sferën e shkencës, artit, ekonomisë dhe veprimtarive tjera me interes publik të Republikës së Maqedonisë.

më shumë...

E mërkurë, 4 tetor 2017

Promovimi i kandidateve për kryetare të komunave në Republikën e Maqedonisë  

Klubi i Deputeteve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me Institutin Demokratik Nacional NDI do të organizojë: Promovimin e kandidateve për kryetare të komunave në Republikën e Maqedonisë.

Promovimi do të mbahet më 6 tetor 2017 në Sallën „Boris Trajkovski“ në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, me fillim në orën 12:00.

më shumë...

E martë, 5 shtator 2017

Ndarja e Çmimit Shtetëror „8 Shtatori“

Më 8 shtator 2017 (nesër), në Sallën Solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në orën 11:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetërorа „8 Shtatori“ do të dorëzoj një çmim për vepër jetësore dhe katër çmime për realizim në sferën e sportit në vitin 2017, që ndahen për sportistë, trajnerë dhe punëtorë sportivë. 

më shumë...

E mërkurë, 6 shtator 2017

Vendosja e kurorës së luleve të freskëta

Me rastin e 8 Shtatorit - Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë, delegacionet e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë do të vendosin kurora lulesh të freskëta, edhe atë:

më shumë...

E premte, 25 gusht 2017

Ndarja e çmimit shtetëror "Nëna Tereza" 

Më 26 gusht 2017 (e shtunë), në Sallën solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në ora 12:00, Bordi për ndarjen e çmimit shtetëror "Nëna Tereza" do ta ndajë çmimin "Nëna Tereza" për vitin 2017 për realizime veçanërisht të rëndësishme me interes të shtetit në sferën e humanizmit dhe solidaritetit njerëzor dhe për nxitjen, avancimin e mirëkuptimit të ndërsjellë dhe zhvillimin e bashkëpunimit, si ndërmjet popujve ashtu edhe ndërmjet pjesëtarëve të komuniteteve, kulturave dhe feve të ndryshme. 

më shumë...