Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

САШКО КЕДЕВ

 

 


   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1962 година во Штип, РМ. Македонец . Доктор на медицински науки. Лекар специјалист-кардиолог. Доцент на Медицинскиот факултет, сертифициран европски интервентен кардиолог, сертифициран интервентен кардиолог во САД. Добро знае англиски и италијански јазик. Живее во Скопје.