Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈАШАРИ АДНАН   
       

 

 

 

 

 

 

Член на ДУИ. Роден 1965 година во Дебреш, Гостивар. Албанец. Доктор на науки. Професор. Се служи со англискиот јазик. Живее во Дебреш, Гостивар.