Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


      
 

РИСТАНА ЛАЛЧЕВСКА

 

 

 

  


   Член на ЛП. Родена 1963 година во Охрид, Р.Македонија. Македонка. Завршила Правен факултет. Работела како дел од истражувачкиот тим на "Брима" и како референт по право во Фондот на ПИОМ, ПЕ - Охрид. . Член на ОО на ЛП и член на ИО на ЛИПАЖ. Се служи со англиски јазик. Живее во Охрид.