Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЗОРАН ВИТАНОВ

 

 

 

 

Член на СПМ - во Собранието делува како независен пратеник. Роден 1971 година во Струмица. Македонец. Високо образование. Добро ги познава англискиот јазик и бившите ЈУ јазици. Живее во Струмица.