Pratenichki sostav
 
Пратенички составХАЗБИ ЛИКА

 

 

 

 

 

Член на ДУИ, претседател на партискиот огранок во Тетово, Р.Македонија. Албанец. Роден 1972 година во Тетово. Висока школска подготовка. Живее во Тетово. На 27.06.2003 е назначен на местото заменик министер за внатрешни работи.