Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РУФИ ОСМАНИ

 

 

 

 

 

 

Независен пратеник, роден 1960 година во село Чајле , Гостивар, Албанец. Завршил Економски факултет. Поради изборот за градоначалник на општина Гостивар на локалните избори 1996 година, му престана пратеничкиот мандат.