Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АГРОН БУЏАКУ

 

 

 

 


Член на ДУИ. Роден 1957 година во Дебар. Албанец. Магистер на науки. Политиколог. Добро ги познава англискиот, францускиот, рускиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Дебар.