Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

Невеновски Горан

 

 

  
 


    
Член на ВМРО-ДПМНЕ. 
      
Претседател на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања при Собранието на РМ. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Италија. 
      
Роден 1962 година во Битола, РМ. Македонец. Завршил Правен факултет. Живее во Битола.