Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Алиу Ештреф

 

 

 

 

 

 

Роден е 1939 година во Велики Бујановац. Албанец. Завршил Филолошки факултет. Вработен во НИП “Нова Македонија”. Живее во Скопје.