Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЗОРАН ШАПУРИЌ

 

 


   
Член на ЛДП. Роден 1957 година во Ниш, СРЈ. Македонец. Магистер на правни науки. Работел како стручен соработник во Уставниот суд на РМ, помошен генерален директор на МЗТ Комерц, како и заменик генерален директор на ЈП "Паркови и зеленило". Бил пратеник во вториот парламентарен состав. Добро го знае англискиот јазик. Живее во Скопје.