Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СУЛЕЈМАНИ ФАДИЛ

 
     
 
   
          
   
Член на ДУИ. Роден 1940 во с. Бозовце. Албанец. Доктор на науки. Професор. Се служи со германскиот и италијанскиот јазик. Живее во Тетово.