Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                            

                                                     РАФИЗ АЛИТИ

 

  


Член на ДУИ. Роден 1956 година во с. Радуша. Албанец. Професор. Добро ги познава српскиот и хрватскиот јазик. Живее во с. Радуша.