Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ФАИК АБДИ

 

 

 

 

 

 

Член  и претседател на Партијата за целосна еманципација на Ромите. Роден 1937 година во Скопје, Ром. Завршил високо образование. Беше пратеник и во претходниот мандатен период.Живее во Скопје