Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Џемаили Веби

 

 

 

 

 

 

Роден е 1952 година во с. Боговиње, Тетово. Албанец. Завршил Филозофски факултет.  Магистер по историски науки. Невработен. Живее вво с. Боговиње.