Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

 

претседател:  МАЈА МОРАЧАНИН 
членови:  1. ПЕТАР АТАНАСОВ 
2. САШКО АТАНАСОВ
3. РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
4. ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
5. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА
6. ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ