Takime

E martë, 12 dhjetor 2017

FJALIMI I DEPUTETIT GRUBI NË KONFERENCËN E PROGRES INSTITUTIT 

Sot, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, mori pjesë në Konferencën me temë: “Rruga e Republikës së Maqedonisë – fillim i ri, kthimi në rrugën e BE-së dhe shembull për ndërtimin e raporteve të mira në rajon", në organizim të Progres Institutit për Demokraci Sociale. 

Konferenca ishte koncipuar në tri panel diskutime me 10 folës.

 

Fjalim hyrës në kuadër të panelit të parë kushtuar reformave dhe politikave për ndërtimin e besimit në Maqedoni mbajti z. Grubi së bashku me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Zoran Zaev dhe z. Sasho Ordanovski, analist politik.

Në shtojcë është fjalimi hyrës i kryetarit të Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Artan Grubi.

 
a

Na ndiqni në: