Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДРАГАН ЦУКЛЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 17.8.1973 во Гевгелија. Македонец. Има завршено Економски факултет.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за надзор над спроведувањето на посебната истражна мерка следење на комуникациите од страна на Министерството за внатрешни работи, Управата за финансиска полиција, Царинската управа и Министерството за одбрана, заменик-претседател
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член


Е-пошта: d.cuklev@sobranie.mk