Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НИКОЛА ПОПОСКИ 

 

 

Активности во Собранието:

  • Национален совет за евроинтеграции, претседател
  • Комисија за надворешна политика, член
  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, член

 

Е-пошта: n.poposki@sobranie.mk