Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ВАСИЛ ПИШЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 22.4.1965 во Струмица. Македонец. Дипломиран економист; магистер по маркетинг, Европски универзитет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член


Е-пошта: v.pisev@sobranie.mk