СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


GRUPI PARLAMENTAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE TË AMERIKËS LATINE DHE KARAIBEVE


 Kryetar: VASKO PASHOVSKI  

AnëtarëELENA PAVLLOVA  
                  SUZANA ANOVA 
                  RAFET MUMINOVIQ 
                  CVETANKA IVANOVA
                  SONJA MIRAKOVSKA 
                  SAMKA IBRAIMOVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.