Активности

Четврток, 10 јануари 2019 година

Работна средба на претседателот Џафери со хрватската амбасадорка Баришиќ 

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, денеска оствари работна средба со хрватската амбасадорка во Република Македонија, Н.Е. Данијела Баришиќ.