Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e vendeve baltike  
Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë 

 

 

Kryetare:  Monika Zajkova
anëtarë:  1. Dajanço Eftimov
2. Velika Stojkova-Serafimovska
3. Bojan Stojanoski
4.
5. Emilija Rambabova
6. Arta Bilalli-Zendeli
7. Atnan Neziri
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.