Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Bosnjë dhe Hercegovinës 

 

Kryetar:  Zeqir Ramçiloviq
anëtarë:  1. Dafina Stojanoska
2. Lidija Petkoska
3.
4. Martin Kostovski 
5. Bastri Bajrami
6. Arta Bilalli-Zendeli
7. Skender Rexhepi
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.