Соопштенија

Петок, 6 мај 2022

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 9 МАЈ

Делегација на Собранието, во состав Даниела Маркоска, Зоран Коцевски и Мерита Колчи-Хоџаџику, по повод 9 Мај - Денот на победата над фашизмот, на 9 мај 2022 година (понеделник), ќе положи свежо цвеќе:

  • 09:00 часот - Партизански гробишта, Градски гробишта Бутел;
  • 09:45 - 11:00 часот - Споменик „Ослободители на Скопје“, Влада   
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.