Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АБДИЛАЌИМ АДЕМИ

 

 


   
Член на ДУИ. Роден 1969 година во с. Јегуновце, Р. Македонија. Албанец. Висока школска подготовка. Без работно искуство. Живее во с. Шемшево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.