Plenarni sednici
 
Пленарни седници


5 април 1995 година

Шеснаесетта седница на Собранието на Република Македонија14 март 1995 година

Петнаесеттата седница на Собранието на Република Македонија14 март 1995 година

Четиринаесетта седница на Собранието на Република Македонија1 март 1995 година

Тринаесетта седница на Собранието на Република Македонија1 март 1995 година

Дванаесетта седница на Собраниeто на Република Македонија29 март 1995 година

Единаесетта седница на Собранието на Република Македонија8 февруари 1995 година

Десетта седница на Собранието на Република Македонија26 јануари 1995 година

Деветта седница на Собранието на Република Македонија11 јануари 1995 година

Осмата седница на Собранието на Република Македонија28 декември 1994 година

Седмата седница на Собранието на Република Македонија20 декември 1994 година

Шестата седница на Собранието на Република Македонија7 декември 1994 година

Петта седница на Собранието на Република Македонија30 ноември 1994 година

Четврта седница на Собранието на Република Македонија24 ноември 1994 година

Трета седница на Собранието на Република Македонија19 ноември 1994 година

Втора седница на Собранието на Република Македонија19 ноември 1994 година

Првата седница на Собранието на Република Македонија


1 2 3 4
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.