Plenarni sednici
 
Пленарни седници


8 октомври 1997 година

Седумдесет и седма седница на Собранието на Република Македонија25 септември 1997 година

Седумдесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија17 септември 1997 година

Седумдесет и петта седница на Собранието на Република Македонија24 јули 1997 година

Седумдесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија9 јули 1997 година

Седумдесет и трета седница на Собранието на Република Македонија16 јули 1997 година

Седумдесет и втора седница на Собранието на Република Македонија2 јули 1997 година

Седумдесет и прва седница на Собранието на Република Македонија11 Јуни 1997 година

Седумдесетта седница на Собранието на Република Македонија29 мај 1997 година

Шеесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија22 мај 1997 година

Шеесет и осма седница на Собранието на Република Македонија14 мај 1997 година

Шеесет и седма седница на Собранието на Република Македонија2 април 1997 година

Шеесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија25 март 1997 година

Шеесет и петта седница на Собранието на Република Македонија2 април 1997 година

Шеесет и четврта седница на Собранието на Република Македониjа13 март 1997 година

Шеесет и трета седница на Собранието на Република Македонија20 март 1997 година

Шеесет и втора седница на Собранието на Република Македонија27 февруари 1997 година

Шеесет и прва седница на Собранието на Република Македонија26 февруари 1997 година

Шеесетта седница на Собранието на Република Македонија12 февруари 1997 година

Педесет и деветта седница на Собранието на Република Македониjа29 јануари 1997 година

Педесет и осма седница на Собранието на Република Македонија


1 2 3 4
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.