Plenarni sednici
 
Пленарни седници


24 декември 1996 година

Педесет и седма седница на Собранието на Република Македонија24 декември 1996 година

Педесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија17 декември 1996 година

Педесет и петта седница на Собранието на Република Македонија2 октомври 1996 година

Педесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија11 септември 1996 година

Педесет и трета седница на Собранието на Република Македонија4 септември 1996 година

Педесет и втора седница на Собранието на Република Македонија28 август 1996 година

Педесет и прва седница на Собранието на Република Македонија17 јули 1996 година

Педесетта седница на Собранието на Република Македонија26 јуни 1996 година

Четириесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија12 јуни 1996 година

Четириесет и осма седница на Собранието на Република Македонија4 јуни 1996 година

Четириесет и седма седница на Собранието на Република Македонија29 мај 1996 година

Четириесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија15 мај 1996 година

Четириесет и петта седница на Собранието на Република Македонија25 април 1996 година

Четириесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија11 април 1996 година

Четириесет и трета седница на Собранието на Република Македонија2 март 1996 година

Четириесет и втора седница на Собранието на Република Македонија13 март 1996 година

Четириесет и прва седница на Собранието на Република Македонија6 март 1996 година

Четириесетта седница на Собранието на Република Македонија21 февруари 1996 година

Триесет и деветта седница на Собранието на Република Макелонија8 февруари 1996 година

Триесет и осма седница на Собранието на Република Македонија


1 2 3 4
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.