Plenarni sednici
 
Пленарни седници


31 јануари 1996 година

Триесет и седма седница на Собранието на Република Македонија24 јануари 1996 година

Триесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија17 јануари 1996 година

Триесет и петта седница на Собранието на Република Македонија27 декември 1995 година

Триесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија7 декември 1995 година

Триесет и трета седница на Собранието на Република Макелонија20 декември 1995 година

Триесет и втора седница на Собранието на Република Македонија29 ноември 1995 година

Триесет и прва седница на Собранието на Република Македонија22 ноември 1995 година

Триесетта седница на Собранието на Република Македонија2 ноември 1995 година

Дваесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија9 октомври 1995 година

Дваесет и осма седница на Собранието на Република Македонија5 октомври 1995 година

Дваесет и седма седница на Собранието на Република Македонија19 октомври 1995 година

Дваесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија12 септември 1995 година

Дваесет и петта седница на Собранието на Република Македонија5 септември 1995 година

Дваесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија14 јули 1995 година

Дваесет и трета седница на Собранието на Релублика Македонија19 јули 1995 година

Дваесет и втора седница на Собранието на Република Македонија28 јуни 1995 година

Дваесет и прва седница на Собранието на Република Македонија7 јуни 1995 година

Дваесетта седница на Собранието на Република Македонија17 мај 1995 година

Деветнаесетта седница на Собранието на Република Македонија12 април 1995 година

Осумнаесетта седница на Собранието на Република Македонија19 април 1995 година

Седумнаесетта седница на Собранието на Република Македонија


1 2 3 4
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.