Plenarni sednici
 
Пленарни седници


18 јули 2000 година

Педесет и трета седница на Собранието на Република Македонија28 јуни 2000 година

Педесет и втора седница на Собранието на Република Македонија21 јуни 2000 година

Педесет и прва седница на Собранието на Република Македонија5 јули 2000 година

Педесетта седница на Собранието на Република Македонија7 јуни 2000 година

Четириесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија17 мај 2000 година

Четириесет и осма седница на Собранието на Република Македонија25 мај 2000 година

Четириесет и седма седница на Собранието на Република Македонија4 мај 2000 година

Четириесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија18 мај 2000 година

Четириесет и петта седница на Собранието на Република Македонија10 мај 2000 година

Четириесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија26 април 2000 година

Четириесет и трета седница на Собранието на Република Македонија12 април 2000 година

Четириесет и втора седница на Собранието на Република Македонија28 март 2000 година

Четириесет и прва седница на Собранието на Република Македонија5 април 2000 година

Четириесетта седница на Собранието на Република Македонија30 март 2000 година

Триесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија7 март 2000 година

Триесет и осма седница на Собранието на Република Македонија9 март 2000 година

Триесет и седма седница на Собранието на Република Македонија17 февруари 2000 година

Триесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија23 февруари 2000 година

Триесет и петта седница на Собранието на Република Македонија3 февруари 2000 година

Триесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија 

1 2 3 4 5

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.