Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Седници на Буџетскиот совет на Собранието на Република Македонија


Прва седница

на Буџетскиот совет на Собранието на Република Македонија

дневен ред                заклучоци                  заклучоци

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.