Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


E martë, 9 shkurt 2010

DEBAT PUBLIK ME RASTIN E 9 SHKURTIT - DITA EVROPIANE PËR INTERNET TË SIGURT

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin e Përzier Parlamentar - Republika e Maqedonisë dhe Unioni Evropian me rastin e Ditës evropiane për internet të sigurt sot organizoi debat publik me temën "Internet më të sigurt".

 fotogaleria