Plenarni sednici
 
Пленарни седници


12 април 2001 година

Седумдесет и трета седница на Собранието на Република Македонија16 март 2001 година

Седумдесет и втора седница на Собранието на Република Македонија6 март 2001 година

Седумдесет и прва седница на Собранието на Република Македонија1 март 2001 година

Седумдесетта седница на Собранието на Република Македонија18 април 2001 година

Шеесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија21 февруари 2001 година

Шеесет и осма седница на Собранието на Република Македонија31 јануари 2001 година

Шеесет и седма седница на Собранието на Република Македонија24 јануари 2001 година

Шеесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија8 јануари 2001 година

Шеесет и петта седница на Собранието на Република Македонија21 декември 2000 година

Шеесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија20 декември 2000 година

Шеесет и трета седница на Собранието на Република Македонија26 декември 2000 година

Шеесет и втора седница на Собранието на Република Македонија30 ноември 2000 година

Шеесет и прва седница на Собранието на Република Македонија23 ноември 2000 година

Шеесетта седница на Собранието на Република Македонија18 декември 2000 година

Педесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија3 ноемрви 2000 година

Педесет и осмата седница на Собранието на Република Македонија12 октомври 2000 година

Педесет и седма седница на Собранието на Република Македонија30 мај 2001 година

Педесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија27 јули 2000 година

Педесет и петта седница на Собранието на Република Македонија3 јули 2000 година

Педесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија 

1 2 3 4 5

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.