Plenarni sednici
 
Пленарни седници


27 декември 1999 година

Триесет и трета седница на Собранието на Република Македонија28 декември 1999 година

Триесет и втора седница на Собранието на Република Македонија15 декември 1999 година

Триесет и прва седница на Собранието на Република Македонија14 декември 2000 година

Триесетта седница на Собранието на Република Македонија10 ноември 1999 година

Дваесет и деветта седница на Собранието на Република Македонија14 септември 1999 година

Дваесет и осма седница на Собранието на Република Македонија17 септември 1999 година

Дваесет и седма седница на Собранието на Република Македонија2 септември 1999 година

Дваесет и шеста седница на Собранието на Република Македонија28 јули 1999 година

Дваесет и петта седница на Собранието на Република Македонија21 јули 1999 година

Дваесет и четврта седница на Собранието на Република Македонија14 јули 1999 година

Дваесет и трета седница на Собранието на Република Македонија30 јуни 1999 година

Дваесет и втора седница на Собранието на Република Македонија17 јуни 1999 година

Дваесет и прва седница на Собранието на Република Македонија19 мај 1999 година

Дваесетта седница на Собранието на Република Македонија21 мај 1999 година

Деветнаесетта седница на Собранието на Република Македонија29 април 1999 година

Осумнаесетта седница на Собранието на Република Македонија15 април 1999 година

Седумнаесетта седница на Собранието на Република Македонија24 март 1999 година

Шеснаесетта седница на Собранието на Република Македонија30 Март 1999 година

Петнаесетта седница на Собранието на Република Македонија17 март 1999 година

Четиринаесетта седница на Собранието на Република Македонија 

1 2 3 4 5

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.