Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Sigurisë dhe Bashkëpunimit në Evropë (AP OSBE) 

 

Shefi i Delegacionit:  VLLADIMIR GJORÇEV 
Anëtarë:  JAGODA SHAHPASKA 
REXHAIL ISMAILI 
Zëvendësanëtarë:  ANTONIO MILLOSHOSKI 
ALEKSANDAR KIRACOVSKI
FADIL ZENDELI 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.