Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

МЕНДУХ ТАЧИ

 

 

 


Член на ДПА. Роден на 3.3.1965 година во Тетово. Албанец. Дипломирал на Факултет за стоматологија, Приштински универзитет. 


Е-пошта: m.taci@sobranie.mk