СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Петок, 23 февруари 2018 година

Положување свежо цвеќе

По повод одбележувањето на 14-годишнината од трагичната смрт на поранешниот претседател на Република Македонија, Борис Трајковски, делегација на Собранието на Република Македонија, во состав: г. Илија Николовски, г. Павле Богоевски, г. Далибор Богдановски, г. Драган Данев, Бранко Маноиловски и г. Горан Манојловски, на 26 февруари 2018 година, (понеделник) во 11.00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на Алејата на великани, гробишта Бутел.