27 април 2014 

ИЗБОРИ 2014

ЛИСТА НА ИЗБОРНИ КАНДИДАТИ

ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ

  • ИЗВЕШТАЈ за конечните резултати од спроведените предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Македонија, одржани на 27 април 2014 година
Click