Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Meшков Љупчо

 

 

 

 

 

 

Член на Либералната партија на Македонија, сега ЛДП. Роден 1948 година во Скопје, Македонец. завршил правен факултет. Работи како помошник директор на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.