Отворен парламент
Со пополнување на податоците во оваа форма се пријавувате за посета на пленарна седница на Собранието на Република Македонија. Ќе присуствувате на едно од продолженијата на пленарните седници. Посетата не може да биде подолга од еден час.
 

Код за верификација
- За време на посетата не треба да носите торби со предмети, храна и различни течности.

- Не треба гласно да разговарате по телефон.

- Не треба меѓусебно гласно да разговарате.

- Телефонските апарати треба да се подесени на тивок „silent“ режим на работа.

- Најстрого е забрането гласно искажување на мислења кон пратениците или дофрлање.

- Најстрого е забрането фрлање на предмети од галеријата кон пратениците.

- Најстрого е забрането прскање со течности кон пратениците.

- Внимателно слушајте ги упатствата од обезбедувањето.
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.