Kumtime

E premte, 10 nëntor 2017

Vendosja e luleve të freskëta  

Me rastin e shënimit të Pajtimit nga viti 1918 dhe përkujtimi i personave të vrarë, të lënduar. të zhdukur dhe të shpërngulur nga të gjitha luftërat dhe të gjithë popujt, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i udhëhequr nga z. Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: z. Vasko Kovaçevski, deputet, z. Hari llokvenes, deputet, znj. Beti Rabaxhievska – Naumovska, deputete dhe znj. Keti Smileska, deputete  do të vendos lule në:

  • Ora 12.00 në Varrezat ushtarake franceze – Manastir, 
  • Ora 14.00 në Varrezat ushtarake gjermane - Prilep,  
  • Ora 14.30 në përmendoren bullgare – Prilep,  
  • Ora 14.35 në përmendoren ruse – Prilep.
 
a

Na ndiqni në: