Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Јумеровска Ѓулистана

 

 

 

 

 

 

Родена е 1961 година во Куманово. Ромка. Завршила Медицински факултет. Работи како санитарен инспектор во Санитарната инспекција на Собранието на општина Куманово. Живее во Куманово.