Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стефановски Благој

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година  во Битола, Македонец. Завршил Факултет за драмска  уметност. Директор е на Народниот театар во Битола. Живее во Битола.