Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИГНАТИЕ БОГДАНОВСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1938 година во село Радибуш, Крива Паланка, Македонец. Доктор по стоматолошки науки, директор е на Стоматолошките клиники во Скопје. Живее во Скопје