Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РИЗВАН СУЛЕЈМАНИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1957 година во село Лубин, Скопје, Албанец. Завршил Eлектро факултет. Вработен е како трудов инспектор. Живее во Скопје.