Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Емини Зуди

 

 

 

 

 

 

Роден е 1958 година во с. Форино, Гостивар. Албанец. Завршил факултет за политички науки во Загреб. Невработен. Живее во Гостивар.