Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
                                                       БОРИС КОНДАРКО
 
 


    
 

 


   
   Член на СДСМ. Роден 1973 година во Скопје. Македонец. Завршил Правен факултет. Работел како адвокат. Живее во Скопје.