Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ИВАН ИВАНОВ 

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 11.8.1971 во Штип. Има завршено Машински факултет, УКИМ, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член


Е-пошта: i.ivanov@sobranie.mk